Helmikuun gallup: Mikä on virtuaalikoirassa tärkeintä?

on 21. helmikuuta 2011
Kuten lukijani saattoivat huomata, kymmenen kuukautta vierähti hiljaisuudessa. Alkanut syysloma antaa taas aikaa raapustella. Sen kunniaksi päätinkin aloittaa uuden kuukausittaisen gallupsysteemin.

Joka kuukausi tulee uusi kysymys, johon lukijat pääsevät vastaamaan. Kysymys koskee virtuaalikoiria tai ylipäätään virtuaalimaailmaa. Kuukausittainen kysely päättyy kunkin kuun viimeisenä päivänä. Tarkoitukseni olisi koota jokaisen kysymyksen tulokset uuteen blogipostaukseen ja vähän analysoida niitä.

Helmikuun kysymykseksi valitsin tämänpäiväistäkin blogipostaustani sivuavan aiheen: Mikä on virtuaalikoirassa tärkeintä? Vaihtoehdot ovat kilpailutulokset, kuvat, luonne, suku tai jokin muu. Vastaaminen onnistuu sivupalkin kyselylomakkeen kautta. Vaihtoehdon "Jokin muu" valitsevat voisivat ystävällisesti lähettää tarkemman vastauksensa kommenttina tähän postiin. Myös perustelut omalle vastaukselle ovat tietenkin tervetulleita. Vastausaikaa tämän galluppiin on enää kahdeksan päivää, joten pitäkäähän kiirettä.

Otan vastaan ehdotuksia seuraavan kuukauden kysymykseksi. Kommentoikaahan niitä tämän viestin alle. Jokin mielenkiintoinen kysymys voi hyvinkin päästä seuraavan kuukauden gallupiksi. Siispä, mistä asiasta olet aina halunnut kuulla virtuaalikoirailijoiden mielipiteen?

Suuret kiitokset kaikille kyselyyn vastaaville ja seuraavan kuukauden kysymystä ehdottaville!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten ois gallup-kysymykseksi: Mikä on virtuaalikennelissä tärkeintä?

Hanna kirjoitti...

Kiitoss anonyymille ehdotuksesta. Itse asiassa olen tätä jo itsekin vähän suunnitellut, mutta katotaan mikä maaliskuulle lopulta tulee. :)

Iivi kirjoitti...

Mä ainakin myönnän kylmästi, että mulle kisatulokset ovat virtuaalikoirilla tärkeintä - mieluummin käyttö- kuin näyttelytulokset. Käyttötulosten eteen on nähtävä vaivaa: on kyttäiltävä kisakalentereita ja ilmoiteltava koiria ahkerasti kisoihin, eikä saa lannistua vaikkei tuloksia heti saisi. Sen sijaan näyttelyissä kisaaminen on piece of cake jos on hyvät kuvat. Tuomari tykkää tai ei tykkää. Siitä syystä näyttelyt ovat omasta mielestäni vähän tylsiä vkoirilla :P

Pitkä tittelirivi on mulle todiste siitä, että olen nähnyt koiran eteen vaivaa ja se periyttää sitten pennuilleen ainakin komean sukutaulun. En kuitenkaan tällä tarkoita, etteikö vkoiran eteen voisi nähdä muullakin tavalla vaivaa kuin kisaamalla! Arvostan suuresti niitä, jotka jaksavat kirjoitella persoonallisia luonnetekstejä ja hankkia koiralle kivat kuvat. Mä vain olen niin koukussa noihin meriitteihin, että mun päämääräni on lähinnä niiden kerryttäminen :D

Paula kirjoitti...

Vastasin "Kuvat". Perustelen tätä sillä, että itselläni eniten inspiraatiota koirayksilöön - nimeen, luonteeseen ja myös kisautukseen - antavat juurikin omaa silmää miellyttävät kuvat. Kuvaton koira tuntuu kauhean persoonattomalta. Tärkeänä pidän myös kilpailutuloksia ja koiran nimeä.

Lähetä kommentti