Alkusanat virtuaalikoiraväelle

on 6. tammikuuta 2010
Virkoja virtuaalikoirille on kannanotto virtuaalikoiramaailman kulloisiinkin virtauksiin. Sen tavoitteena on herättää keskustelua ja kannustaa muitakin virtuaaliharrastajia nostamaan äänensä kuuluviin. Virtuaalikoiramaailma on yhdessä rakennettu, joten pidetään sitä yhteistyöllä myös yllä!

Blogin tekstien takana on virtuaalikoiramaailmassa vuodesta 2005 pyörinyt 19-vuotias tyttö. Olen viisivuotisen "virtuaaliurani" aikana ylläpitänyt yhteensä kahdeksaa virtuaalikenneliä ja kolmea erilaista yhdistystä. Suurin osa tunnistanee minut landseer-rodun parista, sillä pitkäikäisin projektini on huhtikuussa 2010 kolme vuotta täyttävä Meripelastajan (landseerit, newfoundlandinkoirat ja leonberginkoirat). Meripelastajan ohella pyöritän tällä hetkellä myös Virtuaalista newfoundlandinkoira- ja landseeryhdistystä (VNLY) sekä Virtuaalista vesipelastusyhdistystä (VVPY).
Haluan painottaa, että blogissa esitetyt ajatukset ovat henkilökohtaisia eivätkä vastaa kollektiivista mielipidettä, vaikka voivat olla sen kanssa ainakin osittain yhteneviä. Saatan esimerkeissäni lainailla muiden esittämiä ajatuksia, mutta pyrin ilmoittamaan selkeästi koska idea ei ole omani. Yritän myös parhaani mukaan välttää yksittäisten ihmisten mollaamista, joten esittämiäni kommentteja ei kannata ottaa henkilökohtaisesti. Jos tunnet piston sydämessäsi, tiedät että aihe koskee myös sinua!

Tarkoitukseni on kirjoitella mahdollisimman monipuolisesti erilaisista virtuaalikoiriin liittyvistä asioista: uusimmista muotivillityksistä, meneillään olevista suurkilpailuista, tapahtuvista liittouudistuksista ja kaikesta mitä nyt vaan mieleen juolahtaa. Katsotaan nyt kuinka idea ottaa tuulta siipiensä alle. Yritän kannustaa myös muita harrastajia perustamaan aktiivisia virtuaaliblogeja ja käymään keskustelua eri aiheista - vähintään kommentoimaan minun tekstejäni! Toivon, että kirjoitukseni herättävät teissä mielipiteitä ja saavat aikaan keskustelua eri aiheista.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti